Oddsavisen

Få svar på alle dine spørgsmål

Herunder har vi svaret på de spørgsmål vi oftest hører. Har du andre spørgsmål er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os!

Mest stillede spørgsmål

OddsAvisen er en online “avis”, som udkommer tirsdage og fredage med spilforslag til henholdsvis midtugen og weekend.

Du får adgang til OddsAvisen ved at oprette en profil på siden. Når du opretter en adgang modtager du samtidig adgang til en gratis avis. Derefter kan du købe dig adgang til flere OddsAviser.

Du kan købe adgang til OddsAvisen enten som et engangskøb af en enkelt avis, eller du kan købe OddsAvisen på abonnement. Priserne fremgår på forsiden af OddsAvisen.dk

Du køber alle spil direkte af OddsAvisen.dk, som er ejet af Fine Traffic ApS

Så snart din betaling er gået igennem, vil du have adgang til den aktuelle OddsAvis.

Du kan blive adviseret om nye udgivelser via email og SMS, så du altid er sikker på at få adgang til spillene hurtigst muligt og dermed få mest mulig værdi. Husk derfor altid at sige ja tak til mails og/eller SMS. Vi sender ud, når de nye aviser er live, og ellers kun ganske sjældent – og kun med relevant info.

Vi har flere eksperter til at hjælpe os med at analysere kampe og finde de rigtige væddemål. I spidsen finder du vores egen ekspert, Jacob Hansen, som samler alle spilforslag sammen og laver avisen til vores medlemmer.

Det vil variere fra uge til uge afhængig af antallet af kampe. Vi bestræber os altid på at levere mindst 10 gode forslag. Vi har dog altid fokus på kvaliteten af spilforslagene og derfor leverer det antal, som vi mener giver god værdi, og ikke bare levere for at levere.

Nej. OddsAvisen tilbyder ikke refundering af betaling i tilfælde af aflyste kampe eller tabte spil.

Nej, vi har ingen binding på vores abonnement. Din adgang til OddsAvisen løber i den pågældende periode, som du har købt adgang til (en måned ad gangen). Du kan til enhver tid logge ind og stoppe dit abonnement under “Min konto” med udgangen af en igangværende periode.

Har du problemer eller spørgsmål skal du sende en mail til mail@finetraffic.dk