Oddsavisen

Abonnementer spækket med spilforslag

Med OddsAvisen kan du vælge den løsning, der passer til dig. Du har hele fire forskellige muligheder at vælge imellem, når du skal have de skarpeste spilforslag på de store kampe.

Når du vælger et af vores abonnementer, er du garanteret skarpe spilforslag minimum én gang om ugen. Vælger du Premium, får du endda serveret de bedste forslag hele to gange om ugen. Med både tirsdagsavisen og fredagsavisen i Premium kan du inkassere hele 100 spilforslag hver måned.

Vælger du en af de to andre abonnementer, får du i hver avis:

Omdrejningspunktet for spilforslagene er fodbold. Fra tid til anden kan du dog også være heldig, at der er inkluderet bonusspilforslag på kampe og events fra andre sportsgrene – fx cykling, ishockey og håndbold.

* Antallet af spilforslag afhænger af antallet af relevante kampe den pågældende uge, og om det er højsæson eller lavsæson.

Vælg mellem flere abonnementer!

Hverdagsbold

Modtag tirsdagsavisen hver uge!
59 Kr. 39 Kr. / mdr.
  • Få adgang til alle OddsAvisens tirsdagsudgivelser allerede i dag!

Weekendbold

Modtag fredagsavisen hver uge!
75 Kr. 49 Kr. / mdr.
  • Få adgang til alle OddsAvisens fredagsudgivelser allerede i dag!

Køb én avis af gangen

29 kr. pr. avis
  • Ønsker du ikke et abonnement, er der også mulighed for at købe én avis ad gangen efter behov.

BONUS: Efter 2 måneder modtager du også spilforslag på sms.

Vi er vilde med at have dig med på holdet. Derfor belønner vi dig, som er med i mere end 2 måneder med højaktuelle spilforslag på sms.

Derfor: Husk at sige ja tak til SMS ved oprettelsen, så du ikke misser disse spilforslag.

Tilmeld dig i dag, og få den første OddsAvis gratis

Du får den første OddsAvis gratis, når du opretter dig som bruger. Du kan derfor få en forsmag på, hvad du kan få hos os. Du vælger selv, om du vil have den aktuelle avis, eller du vil kigge igennem en af vores tidligere for at nærstudere vores OddsAvis. Det er ganske uforpligtende at oprette en bruger.

jacob-fritlagt

Vælg det abonnement, der passer til dig

Når du skal vælge et abonnement, kan du gå efter den løsning, der inkluderer de kampe, du typisk ser.

Er det fx ofte midtugekampene, du oddser på, skal du gå med Hverdagsbold. Er du mere interesseret i weekendkampene, og hvad der er værd at oddse på der, er det omvendt Weekendbold, du skal gå efter.

Er du, som de fleste andre, både til hverdagskampene og weekendkampene, er det vores Premium-pakke, du skal gå med. Her får du både tirsdagsavisen og fredagsavisen hver uge.

Ingen binding – Nem afmelding

Det skal ikke hedde sig, at du føler dig bundet eller skal vente på et transfervindue. Du bestemmer selv, hvor længe du vil spille med på vores hold. Der er derfor ingen binding, når du tilmelder dig et abonnement.

Er det ikke længere noget for dig, afmelder du bare dit abonnement under ”Min konto”, når du er logget ind.

Så nemt er det at komme i gang