Vi er lige så vilde med fodbold som du er!

Vi går op i fodbold med liv og sjæl og følger derfor med i alt, vi kan komme i nærheden af. Og det gør faktisk en stor forskel for dig.

Vi har en masse indsigt fra fodboldens verden og følger mange forskellige ligaer og klubber på tætteste hold. Vores eksperter er derfor knivskarpe på at analysere sig frem til de helt rigtige spilforslag – dem, der går klokkeklart ind.

Et koncept der gør det nemt at få de bedste spilforslag

Konceptet omkring OddsAvisen er ganske enkelt. Opret en bruger, så du får adgang til vores aviser. Vi sørger for at analysere de største kampe og kommer med vores vurdering af, hvilke kampe der er oplagte at oddse på, og hvor værdien i et spil er størst.

Vi samler vores analyser og spilforslag i digitale OddsAviser, som udkommer 2-4 gange om ugen. Altså nok til at vores spilforslag altid er højaktuelle og relevante.

Du vælger selv om du vil købe adgang til vores OddsAviser enkeltvis eller på abonnement.
Den første OddsAvis er altid gratis, og den kan du få lige nu, hvis du opretter dig her.
OPRET DIG NU

Et sammentømret hold af eksperter

Skal du have spilforslag, der bliver sparket rent i kassen? Så er vores eksperter rigtig gode at have med på holdkortet. Vi har sammensat et hold af eksperter, der er knivskarpe på analysearbejdet og virkelig formår at levere de gode spilforslag gang på gang.

Anfører: Jacob Hansen

I spidsen af vores hold af eksperter finder du anfører Jacob Hansen. Han har mange års erfaring fra fodboldens verden og spilmarkedet. Siden 2002 har han arbejdet professionelt med spilbranchen og odds.

Måske du allerede har fuldt hans spilforslag på Unibet TV eller Tipsbladet. Det kan også være, du har set ham i 6’erens Premier League-studie?

Jacob Hansen har efterhånden bred erfaring inden for spilbranchen. Han er en af de mest succesfulde, professionelle oddsere, der har formået at slå bookmakerne gang på gang. Med ham som anfører er du derfor godt på vej mod en sejr.
Jacob Hansen - Ekspert på OddsAvisen

Et skarpt hold, der brillerer i flere ligaer

Jacob Hansen er skabt flankeret af dygtige eksperter, der hver har deres eget speciale. Vi har blandt andet en, der brillierer med spilforslag inden for Superligaen. Derudover har vi en skarp skytte inden for den italienske Serie A.

Vi har også allieret os med eksperter i engelsk fodbold, spansk fodbold og andre populære ligaer. Vores holdkort er derfor din kvalitetsstempling for, at vi skyder med skarpt, når du får vores spilforslag på de største og mest populære kampe.
OPRET DIG NU

Fodbold er ikke vores eneste interesse

Vores eksperter dribler imellem forskellige sportsgrene – selvom fodbold er den primære interesse og fokus her hos OddsAvisen. Vores hold af eksperter er nemlig specialister inden for mere end fodbold.

Cykling, håndbold, ishockey og andre populære sportsgrene er også en del af vores kompetencer. Fra tid til anden kan du derfor være heldig med et par spilforslag, der rækker ud over fodboldens verden. Det vil typisk være til de store begivenheder, som Tour De France, Wimbledon, diverse slutrunder osv. at andre sportsgrene kan fylde noget i OddsAvisen.

Har du spørgsmål?

Hiv endelig fat i os. Vi fortæller gerne mere om, hvem vi er, og hvad vi kan. Har du spørgsmål til vores koncept, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os. Se evt. vores FAQ!
SE VORES FAQ
OddsAvisen
OddsAvisen er din digitale avis spækket med eksperternes bedste spilforslag og inkl. analyser. Bliv klædt på til alle ugens vigtigste kampe med OddsAvisen - vi udkommer 2-4 gange ugentligt.
StopSpillet
ROFUS