Oddsavisen

Vi er lige så vilde med fodbold som du er!

Vi går op i fodbold med liv og sjæl og følger derfor med i alt, vi kan komme i nærheden af. Og det gør faktisk en stor forskel for dig.

Vi har en masse indsigt fra fodboldens verden og følger mange forskellige ligaer og klubber på tætteste hold. Vores eksperter er derfor knivskarpe på at analysere sig frem til de helt rigtige spilforslag – dem, der går klokkeklart ind.

Et koncept, der gør det nemt for dig at få de bedste spilforslag

Konceptet er egentlig ret simpelt. Du tilmelder dig et af vores abonnementer. Vi sørger for at analysere de største kampe og kommer med vores vurdering af, hvilke kampe der er oplagt at oddse på.

Vi samler vores spilforslag i digitale OddsAviser, der udkommer to gange om ugen. Tirsdag og fredag. Du får derfor de bedste odds til midtugekampe og weekendkampe.

Du vælger selv, om du kun vil have tirsdagsavisen, fredagsavisen eller begge dele. Vi har abonnementer, der passer til ethvert fodboldbehov.

Et sammentømret hold af eksperter

Skal du have spilforslag, der bliver sparket rent i kassen? Så er vores eksperter rigtig gode at have med på holdkortet. Vi har sammensat et hold af eksperter, der er knivskarpe på analysearbejdet og virkelig formår at levere de gode spilforslag gang på gang.

Anfører: Jacob Hansen

I spidsen af vores hold af eksperter finder du anfører Jacob Hansen. Han har mange års erfaring fra fodboldens verden og spilmarkedet. Siden 2002 har han arbejdet professionelt med spilbranchen og odds.

Måske du allerede har fuldt hans spilforslag på Unibet TV eller Tipsbladet. Det kan også være, du har set ham i 6’erens Premier League-studie?

Jacob Hansen har efterhånden bred erfaring inden for spilbranchen. Han er en af de mest succesfulde, professionelle oddsere, der har formået at slå bookmakerne gang på gang. Med ham som anfører er du derfor godt på vej mod en sejr.

Et skarpt hold, der brillerer i flere ligaer

Jacob Hansen er skabt flankeret af dygtige eksperter, der hver har deres eget speciale. Vi har blandt andet en, der brillierer med spilforslag inden for Superligaen. Derudover har vi en skarp skytte inden for den italienske Serie A.

Vi har også allieret os med eksperter i engelsk fodbold, spansk fodbold og andre populære ligaer. Vores holdkort er derfor din kvalitetsstempling for, at vi skyder med skarpt, når du får vores spilforslag på de største og mest populære kampe.

Fodbold er ikke vores eneste interesse

Vores eksperter dribler imellem forskellige sportsgrene – selvom fodbold er den primære interesse og fokus her hos OddsAvisen. Vores hold af eksperter er nemlig specialister inden for mere end fodbold.

Cykling, håndbold, ishockey og andre populære sportsgrene er også en del af vores kompetencer. Fra tid til anden kan du derfor være heldig med et par spilforslag, der rækker ud over fodboldens verden. Det vil typisk være til de store begivenheder, som Tour De France, Wimbledon, diverse slutrunder osv. at andre sportsgrene kan fylde noget i OddsAvisen.

Har du spørgsmål?

Hiv endelig fat i os. Vi fortæller gerne mere om, hvem vi er, og hvad vi kan. Har du spørgsmål til vores koncept, er du selvfølgelig også mere end velkommen til at kontakte os. Se evt. vores FAQ!