Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse ved oprettelse af en brugerprofil på OddsAvisen.dk foretaget af private brugere.

OddsAvisen.dk ejes af Fine Traffic ApS

CVR: 41259698

Vestre Langgade 1, 8643 Ans By

Email: mail@finetraffic.dk

Medlemsskab

Oprettelsen af et medlemskab på OddsAvisen.dk sker ifm. din oprettelse og indtastning af mail, brugernavn og adgangskode. Ved oprettelse betragtes du som medlem af OddsAvisen.dk.

Et medlemskab er til personligt brug og kan bruges af én person. Medlemskabet kan oprettes af privatpersoner, der er fyldt 18 år – og ikke af virksomheder eller offentlige institutioner mv. Din adgang er personlig, og det er derfor forbudt at dele den med andre. Et brud på denne regel kan medføre permanent udelukkelse fra OddsAvisen.dk.
Det er heller ikke tilladt at dele spilforslag fra OddsAvisen.dk offentligt.

Medlemsskabets indhold

Når du opretter dig som medlem på OddsAvisen.dk, modtager du adgang til én udgivelse af OddsAvisen gratis. Ønsker du adgang til flere OddsAviser, kan dette ske enten via enkeltkøb af en enkelt OddsAvis eller via abonnement.

Priser og abonnementspakker vil altid fremgå på forsiden af OddsAvisen.dk i Danske Kroner (DKK).

Accept af abonnementsbetingelser

Ved oprettelse af et abonnement hos OddsAvisen.dk accepterer du, at OddsAvisen må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte abonnement.

Fortrydelsesret

Når du har købt adgang til en OddsAvis – engangskøb eller abonnement – kan du ikke fortryde dette køb. Du får adgang til din OddsAvis umiddelbart efter købet, og derfor kan du ikke fortryde.
Du kan opsige dit abonnement uden nogen form for bindingsperiode. Se herunder hvordan.

Opsigelse af abonnement

Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab og dine abonnementer. Ved opsigelse af abonnement vil der ikke blive hævet penge for medlemskabet herefter, medmindre du genaktiverer dit abonnement.

Eksempel: Du opretter dig den 17. marts. Denne dato træder dit abonnement i kraft og du får adgang til OddsAvisen.dk umiddelbart efter betaling. Din næste trækning i dit abonnement vil i givet fald være den 17. april, hvis du har valgt månedsvis betaling. Ønsker du at stoppe dit abonnement skal du logge ind og afslutte dette under ”min konto” inden den 17. april.

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold er bindende fra det øjeblik du opretter et abonnement, og derved tager dit medlemskab i brug. Kortholder er forpligtet til at betale det fulde beløb for hele den valgte medlemsperiode og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt jf. ovenstående regler for opsigelse.

Procedure for abonnementshævning

Løbende abonnementer bliver automatisk fornyet ved udløb, og en ny periode starter automatisk op. Du betaler forud for hver periodes adgang. Du kan altid opsige dit abonnement uden bindingsperiode. Forudbetalte perioder tilbagebetales dog ikke.

Ved abonnementer gælder, at hele beløbet trækkes på én gang. I tilfælde af at beløbet ikke kan trækkes fra dit betalingskort, f.eks. i tilfælde af kortudløb, sender vi dig en mail og minder dig om at opdatere kortoplysningerne, så du fortsat kan have adgang til OddsAvisen.dk.

Kortudløb

Hvis dit betalingskort snart udløber eller er udløbet, kan du opdatere dine kortoplysninger under ”min konto”, og derved beholde dit abonnement og medlemsfordele.

Betaling

Betaling sker med betalingskort eller MobilePay via Reepay. MobilePay betalinger er dog kun tilgængelige ved enkeltkøb.

Transaktioner posteres på dit kontoudtog som “Fine Traffic ApS”. Betalinger foregår over en sikker og SSL-krypteret forbindelse og håndteres af Reepay.

Abonnement købes af Fine Traffic ApS:

  • CVR: 41259698
  • Vestre Langgade 1, 8643 Ans By.

Du modtager en e-mail bekræftelse, når du har gennemført et køb, og har desuden altid adgang til din ordrehistorik under ”Min konto”.

Tilbagekaldelse og indsigelse

Du kan til enhver tid ubetinget tilbagekalde din tilladelse til, at vi fremover trækker et beløb på din konto ved at opsige dine adgange. Hvis du opdager en eller flere uautoriserede debiteringer, kan du gøre indsigelse overfor din kortudbyder senest 8 uger efter debiteringen, medmindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Fair-use

Fair-use reglen skal sikre, at der ikke sker et overforbrug eller misbrug af medlemskabet. Hvis fair-use reglen træder i kraft, vil du få besked om dette i forbindelse med dit køb.

Medlemskabet er til personligt brug og kan bruges af én person. Medlemskabet kan oprettes og betales af privatpersoner, der er fyldt 18 år – og ikke af virksomheder eller offentlige institutioner mv.

OddsAvisen.dk forbeholder sig retten til at lukke adgangen til medlemskabet samt annullere eventuelle åbne abonnementer, der er i strid med de gældende medlemsbetingelser, såfremt der findes grund til at tro, at medlemskabet misbruges.

OddsAvisen
OddsAvisen er din digitale avis spækket med eksperternes bedste spilforslag og inkl. analyser. Bliv klædt på til alle ugens vigtigste kampe med OddsAvisen - vi udkommer 2-4 gange ugentligt.
StopSpillet
ROFUS